Звук и светлина - орган на Националната асоциация на сляпо-глухите в България
Търсене   
Начало
Екип
Броеве за 2023 г.
Архив
Кулинарни рецепти
Козметика
Контакт с нас
линк към сайта на НАСГБ

 

 

 

 

 

  Приятели от близо и далеч  
 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

        Уважаеми г-н Парапанов,

        Нужни ми бяха много дни, за да осмисля преживяното на Втория Европейски празник на сляпо-глухите. Сега, спокойно мога да изразя чрез това писмо, възхищението си и то не само моето, но и на цялата група от Добрич, относно организацията и нивото на провеждането му.

 

            Зная каква работа сте извършили, за да бъде всичко на ниво, колко трудности сте преодолели, но си е заслужавало! Вашите проблеми никой не ги разбира, защото всяка проява на спортистите и участниците в музикалния фестивал бяха разчетени до минути, с което впечатлихте и гостите от другите страни. Позволявам си още веднъж да изразя моето възхищение от хората, с които работя вече 10 години. От тях се научих повече да ценя живота и никога да не приемам трудностите с предубеждение. Животът ни е един и ние трябва да го живеем разумно, пестеливо и с благодарност към съдбата си.

            Специални адмирации към Светлозар, за това че ни посрещна с усмивка и добър тон и такъв беше през цялото ни пребиваване в Пловдив. Така и ни изпрати. Благодарности към Маринчо от Пловдив, който със своята мандолина на „прима виста” попълни нашия оркестър, без да се страхува от конкуренция!

            Държа поименно да спомена: Мария Андреева, Светла Маринова, Калинка Ковачева, Ваня Петкова, Маргарита Димитрова, Станчо Станчев, Валентин Христов, аз – Мария Паскалева и всички спортисти, правим дълбок поклон към Вас г-н Парапанов и Светлозар, както обичаме да казваме. Също и към всички участници в подготовката на Европейския празник. Сигурна съм, че и гостите от чужбина са отнесли със себе си нашето отношение и уважение към тях и дълго ще живеят със спомените за прекрасните дни в Пловдив, България!

            На всички желая здраве, упоритост и самоувереност, защото това са нещата, които крепят човека! Нека не забравяме, че в тоя свят всеки има път и оставя диря по него!

С уважение: Мария Паскалева
/р-л на състав „Антица”, гр. Добрич/

Нагоре
Към Съдържанието на броя

 
Хостингът и домейнът са предоставени с любезното съдейстие на Superhosting.bg