Звук и светлина - орган на Националната асоциация на сляпо-глухите в България
Търсене   
Начало
Екип
Броеве за 2023 г.
Архив
Кулинарни рецепти
Козметика
Контакт с нас
линк към сайта на НАСГБ

 

 

Приоритети

 

НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАСГБ

 

Скъпи читатели на сп. "Звук и светлина", съмишленици и приятели,

Честита Нова година! Повече от всякога се обръщам към вас с надежда, за да пожелая от сърце здраве, радост и просперитет на всеки един от вас през 2021 година. Вероятно всички ще бързаме да забравим случилото се през 2020 година и коронавируса. Но каквото и да става, не трябва да забравяме уроците на изминалите 12 месеца. Научихме се да сме отговорни един към друг, да сме по-човечни и да си помагаме! Нека съхраняваме тези ценности, защото те ни правят и по-добри, и по-силни, и по-успешни!

Въпреки пандемията, изминалата 2020 г. бе добра за НАСГБ. Донесе успехи, постигнати с труд. Справихме се с нелеки задачи, които гарантират развитието ни в следващите години. Успешно приключихме важни дейности, продължаваме да реализираме други, започваме нови.

Пожелаваме си по-добра, по-продуктивна и изпълнена с много радости 2021 година. Нека продължим работата заедно, сплотени и с общи усилия да съграждаме по-добро бъдеще за сляпо-глухите хора!

Пожелаваме си всичките наши дела да бъдат увенчани с успехи и да носят удовлетворение, а мирът и радостта да ни съпътстват през цялата година. Да имаме нови поводи за гордост от постигнатите резултати, още реализирани проекти и най-важното – всекидневно да се борим за това, което заслужаваме!

Нека запазим чистотата на помислите и действията си, щедростта на сърцата си; милостта, състраданието и добротата!

Мирна и благословена 2021 Година!

Величка Драганова
Председател на НАСГБ


НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ ОТ РЕДАКЦИЯТА

Скъпи читатели,

Редакцията на списание "Звук и светлина" Ви честити Новата 2021 Година!

Пожелаваме на всички много здраве, ползотворни начинания, споделени успехи с истински приятели, много дни на радост, усмивки и щастие!

Нагоре
Към Съдържанието на броя

 
Хостингът и домейнът са предоставени с любезното съдейстие на Superhosting.bg