Звук и светлина - орган на Националната асоциация на сляпо-глухите в България
Търсене   
Начало
Екип
Броеве за 2016 г.
Архив
Кулинарни рецепти
Козметика
Абонамент
Контакт с нас
линк към сайта на НАСГБ
 
 
ГОТВАРСКА КНИГА
  Съдържание:
 


В Ъ В Е Д Е Н И Е

            Уважаеми читатели,
            Вие държите в ръцете си първото кулинарно издание на НАСГБ – Готварска книга, съставена от Ваши рецепти. Екипът на списание „Звук и светлина” реши да събере рецептите Ви от 2012 и 2013 г., които сте изпращали в редакцията за да ги разпространи до всеки читател. През годините не успяхме да поместим всички изпратени от Вас рецепти, поради ограничеността на списанието, затова като реванш към всеки дописник на кулинарни рецепти, създадохме тази готварска книга, която е от Вас и за Вас. Тя е подарък от нас за всеки дописник на рецепти, като Ви желаем здраве, бодрост и занапред все така вкусно и апетитно да творите в кухнята, а пък ние ще очакваме Вашите кулинарни изделия, за да ги правим достояние и на останалите членове на НАСГБ и читатели на списание „Звук и светлина”.
            Благодарим на всеки дописник участвал и спомогнал с предложенията си за създаването на тази книжка, но най-вече благодарности към председателят на НАСГБ Димитър Парапанов, който съдейства в издаването й. Благодарим и на комисията на списание „Звук и светлина” към УС на НАСГБ, че подкрепи нашата идея. Благодарности и на целия екип на списанието, който отдели време и труд за създаването на тази книжка.
            Молим да ни извините, ако някъде сме допуснали грешка, но това е ново начинание за нас и колкото и да сме се старали, грешки не са изключени. Затова се извиняваме ако има такива и горещо благодарим на всеки един, който се е включил в създаването на Готварска книга – първо издание на НАСГБ.

 

С Уважение: Екипът на списание Звук и светлина”

 

Горе

Хостингът и домейнът са предоставени с любезното съдейстие на Superhosting.bg