Звук и светлина - орган на Националната асоциация на сляпо-глухите в България
Търсене   
Начало
Екип
Броеве за 2019 г.
Архив
Кулинарни рецепти
Козметика
Абонамент
Контакт с нас
линк към сайта на НАСГБ

 

 

 

 

 

  Съобщения  
 

СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНКУРС НА
 ТЕМА "НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА"

      Скъпи приятели, остават по-малко от 2 месеца до Коледа. Затова ние от редакцията на списание "Звук и светлина" решихме, че вече е дошло времето да обявим нашия коледен конкурс. Приготвили сме Ви едно творческо занимание, с което сме сигурни, че ще се справите отлично и вярваме, че ще Ви донесе много свежо и коледно настроение. Така че спомнете си всичко хубаво, което се случва на Коледа – за събирането на цялото семейство, аромата на вкусни гозби, ухаещи коледни сладки, вкусен топъл шоколад и оставете въображението Ви да се потопи в тази коледна магия. Можете дори да украсите за настроение, ако все още не сте го направили, след което ни напишете разказ, есе, приказка или стихотворение на тема "На Коледа стават чудеса". Сигурни сме, че няма как да не получите вдъхновение поне за едно коледно произведение.
      И така, можем само да Ви очакваме и да Ви кажем, че най-добрите три произведения ще бъдат публикувани като притурка към коледния брой на списание "Звук и светлина", а авторите им ще получат интригуващи награди.
      Вашите интересни произведения очакваме до 1 декември 2018 г. на адреса на редакцията – 4003, Пловдив, пощенска кутия №61, или на e-mail: zvukisvetlina@gmail.com, като към тях не забравяйте да напишете трите имена и адреса си.
      Всеки има право да участва само с един творчески текст.

Желаем Ви ползотворна работа!

 

Нагоре
Към Съдържанието на броя

 
Хостингът и домейнът са предоставени с любезното съдейстие на Superhosting.bg