Звук и светлина - орган на Националната асоциация на сляпо-глухите в България
Търсене   
Начало
Екип
Броеве за 2020 г.
Архив
Кулинарни рецепти
Козметика
Контакт с нас
линк към сайта на НАСГБ

 

 

 

 

 

  Съобщения  
 

СЪОБЩЕНИЕ

На основание на споразумение между НАСГБ и Съюза на глухите в България, уведомяваме всички членове на НАСГБ за възможността за отдих през 2020 г. в почивната база на Съюза на глухите в България в гр. Приморско – с настаняване само в хотел "Тишина" и без настаняване в други хотели. Стаите са с по 2 легла.

Преференциалната цена е 6 лева на легло на нощувка, без включена храна, в двойна стая. Резервации могат да се правят само за членове на НАСГБ и техните придружители и интерпретатори. Задължително условие е, че трябва да бъдат резервирани най-малко 7 нощувки, само за твърдо фиксиран период от 14 юни до 20 юни включително. Не се записва за по-малко от 7 нощувки, както и не е възможно записването за повече.

Записването за храна в хотел "Тишина" не е задължително и е само по желание, като се записва за същите дни, в които се и нощува. Цената за пълен пансион (закуска, обяд и вечеря) на блок-маса е 17 лв. на храноден. При ползване на храноден от 17 лв., задължителна е резервацията и за придружителя, и за члена на НАСГБ.

За повече информация, желаещите да се обърнат към председателите по места.

 

Нагоре
Към Съдържанието на броя

 
Хостингът и домейнът са предоставени с любезното съдейстие на Superhosting.bg